Mar 29, 2018

TRUDOLLY BY FAZURA






Pernah dengar produk Fazura?
Ha nila aku nak bagitau kalau korang yg cakna 'Fazura ada produk apa?
Fazura ada keluarkan produk untuk kaum wanita luar dan dalam tau.
Sejenis ko kunyah aja. Tak payah nak bancuh ke apa ke.
Ko just masuk dalam mulut then gigit la sampai hancur.
Kalau itu pon ko malas. Mati la lagi baek kekdahnya. Gitukkk :)

Nama produk Fazura ni TRUDOLLY.
Dalam 1 kotak TruDolly ada 2 botol yg berlainan fungsinya.
1 BEAUTY BOOSTER untuk jaga skin korang dari dalaman selain rutin skincare yg korang guna.
1 TruDetoxs untuk detox ko punya dalaman.

Badan kita perlu detoxs ya. Lagi lagi kalau sejenis yg suka makan supplement. Kalau badan ko banyak sangat bendasing, segala supplement yg ko telan tak memberi kesan. Tu yang nanti keluar "takde kesan weh produk ni....gitula ginila...."

So sebelum ko kunyah BEAUTY BOOSTER, ko kasik kunyah TruDetoxs pada malam hari.

Lagi 1 jenis produk Fazura nama dia VDolly.
Haaa ni aku paling suka. Pasal dia ni more kepada penjagaan rahim wanita.
Lagi lagi yg dah berkahwin la ni.
Sejenis ada keputihan, senggugut, period tak teratur, miss v longgar. Ko boleh try VDolly ni.
InsyaAllah. Ko kunyah dalam 1 botol dah boleh rasa sendiri masalah ko akan settle sikit demi sikit.

No automatic alt text available.

Image may contain: text

 No automatic alt text available.

Ok meh aku bagi tau rega pulak eh.
1 kotak TruDolly (Combo) yg ada 2 botol - RM99 (Free Pos)
1 kotak TruDolly yg ada 2 botol + VDolly (Trio)- RM158 (Free Pos)
1 VDolly - RM59 (add pos rm8sm ; rm10ss)

Sekarang ada promosi. Yang mana setiap pembelian melebihi 1 combo korang akan dapat FREE GIFT Botol Air yang hipstur ni.

Contoh ya:

Pembelian 2 TruDolly Combo -RM198. Akan dapat FREE POS + FREE BOTOL AIR
Pembelian TRIO - RM158. Akan dapat FREE POS + FREE BOTOL AIR
Pembelian 2 VDolly - RM118. Akan dapat FREE POS + FREE BOTOL AIR

 No automatic alt text available.

Begituuuuu.

 Ni botol air nye tu. Warna random ya. Dan stok ter-sangat-la limited ye.
Promo ni sah selagi stok botol air tu tak abes ye.
Andai kata time ko dah ter-SOLD OUT harap la maaf.
Lambat sangat ko bertindak nonnnn.

Memang tak rugi la kalau ko amalkan JAMU MODEN dari Fazura ni.
Senang dan mudah. Selamat pon ya :)

Macam biasa kalau nak roger la lalu wasap
0182777794
0182777794
0182777794




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!