Dec 24, 2016

Kelas BOP

Tak tau kenape bile posting guna phone ade gambar yg appear. Ade gambar yg tak appear.
Takpela yang penting bile aku nak baca thru phone nampak gambarnya.

Petang ni nak cerite pasal kelas BOP. Stand for Basic Online Postioning. Kalau koram kenal cikgu JuNe. Cikgu storytelling. Hah tula dia.

Organized by EHPS Marketing Sdn Bhd. Aku kan pengedar sah EHPS .Maka rugila rasenye jika tak menjoinkan diri.

Walau sebenarnye nak cerita panjang2 untuk menjual tu sebenarnye aku ni memang tak berapa suka and terror. Tak salah la kan nak belajar. Jika boleh follow bolehla buat. Jika tak slowly buat. Gitewww

Dahle moh tengok gambar saje.

Dari Jb aku ber 5. Nek alphard. Manyak syiok! tak penat. Lapang luas Selesa! rase kejap aje sampai ke KL. Tapi bile dah sampai umah barula ko rase penat tu.

Aku, stokis kak lyn, kak rose. Yg depan tu hanie

 ni memasing dah siap. Tgh tgu hanie ber mekap
Time ni dah sampai kat atmosphere tu.Bekpes. Sementara tgu cikgu june & founder EHPS sampai



Ni time memule sampai kt atmosphere tu. Banyak gile gamvo 3d tu bole ko snap2




 ni dah malam dah. Kelas dari pukol 10 pagi sampai 7malam. Sambung sesi founder pulak. Sanpai pukol 11 malam
 ni time tengah dinner. Solat maghrib
 yang ini bersama ratu EHPS. Kak Intan namanya. Korang caya tak umur dia dah 45 tahun! tsk tsk tsk. Kenape nampak aku lg tua dr dia.???? why why why!
 ni ber-snap2 sementara tgu org laen makan solat.
 Dah berterabur dah gambar ni. Hishh ni time dah nak balik homestay.
 Dengan pengedar kl
 Dengan big bos founder EHPS. Eida Hasan.
 Ni dah nak pulang dah. Siap2. Snap2 dulu sebelum pulang.
 Sempat singgah balik kat atmosphere untuk snap2




habis snap. Teros pulang JB. Pasal malam bye ingat nak pegi skool abam. Saje nak tengok performance budak2 sambil tgk anak org dapat anugerah. Tengok orang pnye ajela. Anak sendiri tak dak rejeki nampaknye.


0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!