Dec 12, 2016

makan besday + exam treat

Tak ingat la sameade treat makan besday ke utk result exam abam cemerlang. Tapi rasenye macam 2 in 1 la. Bulan 10 tu result dah keluar ke belom ek. Eh entahla. Tak ingat pulak dah aku ni.

Yang penting abam dah laksanakan ape yang mama dia request. Aku bilang dengan dia aku nak 5A dlm final exam dia. Pasal exam tengah tahun tu hari drop gegile punye drop!

Lagipon teringin pulaks aku ni hah nak merasa shell out. Since lakik member ade bukak kedai baru. So jomla kite try disitu. Makanan not bad.Tapi agak mahal. 1 pax rm29.Budak rm18 kalau tak salah. Another gram RM9. Tapi makanan kat situ memang terrrrrr-sangat la sedap! RECOMMENDED!👍👍 memang worth it dgn price dia la. Memang kene repeat utk shell out sambal merah + masakan telor masin diaaaa. Adoyaiii sambil tulis ni teringat kt masak telur masin dia🤔😬

Dahla. Ko tengok gambo ajela.

Tak sudah dengan aksi dinosour dia

Adik + abam

Abam + tok ayah

BAwak sekali dengan mami ayah aku


Mak + anak sulung

Budak yg dapat 5A

Mak yang ber-bangga anak dapat 5A.
Hhahahahahhahaha
Biasala mak hover kene cenggitu.
Lupe nak snap gambo.Tak sempat! Memasing memang kelaparan. Sampai makanan. Takde toleh kiri kanan. Ngap terosssss. Pasal sedap lagi laaaaa tak toleh mana😅



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!