Apr 5, 2016

wayang pacak

korang pernah pergi wayang pacak?
aku ni la kali pertama perginye ponnn
itu pon baru tau ooooo begini namenye wayang pacak.

budak opis aku yg dok cerite2.
"best kak..kat pinewood pulek tu.nanti ade retis"
gitchewww..

bendealah tu hari sabtu.
so bole la ku hangkut en somi & anak2.
mengisi waktu weekend.

pergi2...
register bagai.
masokla dlm tu.
kekdahnye same je macam wayang.
lepas tu ade la 3-4 ketol retis yg berlakon tu dtg.
time tu la baru ku kenal janah nick.
comel benau dia tu!

oo name cerite tu Kerja Kahwin.
pelakon yg dtg saharudin thamby, mak nani, pelakon perempuan cina yg aku tak tau nama dia. dgn ade 1 org pelakon lelaki aku tak tau nama dia.

ok la....
layan jugak.
=)

ni sementare tgu nk masok bilik




dapat notebook ni sorang 1.


dgnr etis takde amek gambo.
kose la mak incik nak pergi berebut kat bawah sinun
cerite berdurasi dalam 1 jam setengah.

**owh dedek demam ni..
korang tolong send energy supaya dedek cepat sembuh sehat seperti biasa*






0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!