Nov 12, 2015

random

#alhamdulillah.
anak-anak dah ok sikit. batok abam pon dah tak berape ketat.
dedek batoknye pon mcm dah kurang.
seseme aje memasing bukan maen payahhhhhh lagi nak hilang.

sekejap aje dah bulan november kan.
lg 1 bulan lebih dah nak masok 2016.
bulan 12 dah nak kene submit KPI.
haihhhh...lemah betol bab KPI nih!

dalam eksaited menanti kedatangan tahun 2016 ni.
ekceli aku berdebor sebenarnye.
pasal 2016 abam dah masok darjah 1. dah sekolah agama.
dedek nak masok skool.
risau amat pasal time management ni.
risau amat pasal financial.

risaukan abam ni macam mane kat skool dia nanti.
harapnye dapatla abam serasi-kan diri dgn kengkawan & cikgu-cikgu kt situ.
harap amat hati dia dapat bertenang.
harap amat dia dpt catch up ape yg teacher dia ajar.
harap amat adela ex kawan dia kt kindy sekelas dgn dia.
at least dia rase yakin sikit bile ade member yg dia kenal.
harap amat dia bertambah berani.
harap amat dia reti sesikit berdikari.

dedek pulak.
ni lagi sorang.
cakap tak lancar lagiiiiii.
dengan ber-pempes lagi.....
hoihhhh pening pening!
harap amat dah masok skool teros boleh bercakap.
harap amat dia lebih pandai bergaul dgn org sekeliling.
harap amattt.
harap amat anak-anak aku ni pandai bawak diri.
harap amat anak aku berjaya dunia akhirat.

sedih bile kenangkan anak-anak semakin membesar.
apepon # alhamdulillah.
dibagi pinjam nikmat yg sangat berharga.



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!