Nov 2, 2015

rehearsal

ade 1 hari tu kalu tak salah lagi 2 minggu nak convo skool abam ade buat rehearsal.
sempatla pergi ngendap anak bujang berjoget macam mane.
lagi 1 nk tengok ape yg anak bujang makan time lunch tu.

sampai2 kat situ tengok bebudak ni tgh buat rehearsal nak naek stage.

  
abam la tu yg tgh berlari tu



ramaaaaai yak amat....tak zabar nak tgk dia berkinja atas stage tu.

lepas abes turn abam berjoget, dah nampak dia makan ape...

so mak pon pulangla ke opis semula.....

okkkk hakak belanje 1 video time rehearsal tu yeh

=)

maap ye banyak gegaran berlaku disitu kerana hakak tgh gelak time tu...





untuk full video nanti hakak update ye

daaaaa

1 komen tomen:

Rizziela said...

berhabuk kan mata bila tengok anak2 atas stage

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!