Oct 19, 2015

sekolah anak

yuran tadika anak punye bapak mahal kan.
waduh waduh sayaaang!
macam mane gamaknye kalu beranak lagi tahun depan.
tahun 2021 that time baby umur 5 tahun.
yuran register kindy bole cecah 2k maybe.
tadika aje tauk.
monthly bole ceceh 300++ maybe....
huaaaaa.sadisla mak begini.
tang gaji begitu la juge.naeknye idak le berganda macam yuran tadika naek.
sabar ajela.
life must go on ye dak.
nak mengeluh pon mengeluh sajela dlm keadaan begini.
pasrah dalam redha .

itu hari pergi servey kindy untuk Q.
macam pernah aku bilang dlm entry lepas.
tadika terbit utk registration rm1400++.
monthly rm240.





paling suke pasal umur 4 tahun kat sini dia tak amek ramai.dalm kelas dalm 10 ketol aje.
so senang teacher nak monitor.

tak berape berkenan pasal kindy dia rumah kedai.
which is tak suke budak kecik nak kene naek tangga turun tangga.
lagi la macam dedek tu.
hoiii 4 tahun tu woiiii!!!


starters utk 4 tahun punye..
dasyat ek skindy sekarang.
poneng poneng....



ni budak yg kene g skool next year ni...
ahaaaaiiii cepatnye dia besar...
dah memang patot ade adik niii..ehhhh

=)






1 komen tomen:

ida ahmad said...

Selamat ke sekolah ! Mmg mahal.. Hope jagalah anak kita sebaik mungkin, bukan sekadad harga ja mahal.

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!