Jul 1, 2015

Ramadhan 2015

puasa tahun ni abam umur dia masok 6 tahun.
Alhamdulillah still today dah puasa yg ke 14
menten berpuasa penuh utk 1 hari.
14 ramadhan hanye 1 hari je terpakse ber-buka.
itu pon pasal ter-pakse amat.
itu pon sipi kene marah.
itu pon kene denda tak payah ikot mak apaknye ber-jalan.
selap aku jugak.
dia kalah dgn sayur pucuk manis.
perot dia bloating ya amat.
sakit amat gamaknye.
sampai merekot mcm udang sebelom berbuka tu.
dah berbuka pon still sakit lagi katenye.
takpela...
mama dah tau jgn makan pucuk manis time pose.
syukur.
senang jugak bangun sahur.
tapi liat utk bangun pegi skolah.

=)

solat jumaat jugak dah kerap pergi.
solat fardu masih lagi ter-missing.
yg tak pernah missing maghrib la.
selalu missed subuh & isyak.
takpe.
bg aku slowly.
ajar budak kan...
tapi kalu bab ngajar maths memang naseb tak baek la.

okla....
selamat berpuase ye korang.....

owhh ya doakan ayahanda aku sehat mcm sedia kala.
pasal dia kene gastrik yg kuat + batu karang.
tak best betol kalu bulan pose ade org sakit.
dugaaaaan!




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!