Mar 27, 2015

Pencarian Dropship

ramai yg tanye aku ape itu DROPSHIP?
acane nak start dia?
aaaaa...kalu nak tau..
aku pon start dr jd "dropshippers" jugak...
bukan terossss terosss bisnes teros beli borong...
nehiiii ye cantik cantiks sekeliannn...

aku tgh cari orang yg:
✏ berminat mencari side income?
✏ takde modal untuk mulakan bisnes?
✏ bisnes online sebagai kerja part time?
✏ tak nak simpan stok

untuk jadik "ejen dropship" korang AKAN
✏ dapat komisen LEBAT,
✏ tak perlu modal besar,
✏ tak perlu banyak masa,
✏ tak perlu beli stok,
✏ tak perlu pos barang,
✏ tak perlu susah-susah....

korang hanya perlu...
-register sbg ejen.
-publish di blog/fb/ig ;tunjuk kat kengkawan/sepupu sepapat
-cari customer online atau offline
-terima bayaran daripada customer
-tolak komisen dropship
-bayar bakinya kepada chekiss
aku sendiri akan uruskan segala pembungkusan & penghantaran kepada customer korang.
-nama & no fon korang akan diletak sebagai sender
-penghantaran setiap hari ahad ke khamis (Jumaat dan Sabtu JB cuti dari mengepos barang)

PENTING!
➢ Berapa banyak korang nak untung, terpulang kepada usaha korang..
➢ Kalau nak untung banyak, usaha MESTI-lah banyak..
➢ Kalau nak untung sederhana, usaha pon sederhana..
➢ Kalau nak untung sikit, buat ala-kadar jer.

niat aku hanye 1 nak tolong korang korang cari side income..SEMPENA kedatangan GST..
kahkahkah,..
#iniperkaraserius

PENDAFTARAN hanya RMxx
Whatsapp / telegram / PM: 018 2777794

★ Alhamdulillah..beribu-ribu parcel dropship dah di kurier setiap hari★
✔ Produk SENANG Jual.
✔ Harga berpatutan
✔ Keuntungan menarik
✔ Produk Muslim HALAL
✔ Tak perlu TUNGGU lama
✔ Boleh MULA Sekarang
✔ Jana Pendapatan Sehingga Rm500 SEHARI
☛ Dapat duit CASH hari-hari... ☚

tamo???
rugi wehhhhhhh
Whatsapp / telegram / PM: 018 2777794



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!