Dec 3, 2014

garden bay

dah lame kat dlm draft kesahnyeeee....

b4 settle-kan kelije ni...meh la update sikit cite cite yg lame dah berlalu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kesian iols di jb ni.memang ketandusan idea betol nak pegi ber-libur dihari minggu dengan anak anak.buhsan dah iols nak pegi ke mall..nak pegi ke legoland..ate mahal bebenor.pehtu takkan pulok iols tiap minggu nak ke situ...
ekceli banyak je park park yg berbayar kt jb ni.memang kene sediakan aje ongkosnye dehhhh...

owhhh by da way...attention tu my readers...my name is "che kiss" tau...bukan cik kes..bukan cik kisah...haaaaa u better watch out nak spell my name...dont play play haaaaaa....aicehhhhh....hahahahah...

ni pon cite dah lame kurun berbulan bulan lepas.
kekdahnye pon same..
kes nak clearkan memori fon

:-D








eh kemaen hepi dak kecik ni tau...


wefie dgn anak bujang..time ni memang tgh panas terak...nampak peluh kat idung hadif tu?

ok ini che kiss xdak keje...hehehhe...




cantik pemandangan...luas terbentang..

dah malas nk upload gambo lgai..kemain lamenyeee lahai...dar aku nak cepat.maka jadik lambat...

nnti update laen ye...

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



2 komen tomen:

Lynn Hamzah said...

memang cantik view kat sini...kalau dah siap sepenuhnya nanti tentu lagi happening kan...

AMIIZAA said...

aalalalala dua-dua tomei2...maknya pon sama macam adik dgn kakak:)

cantik tempat nie:)

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!