Mar 26, 2014

wanita & six senth

org pompuan ade 9 napsu & 1 akal
org lelaki pulak ade 1 napsu & 9 akal..
pastu keistimewaan org lelaki..dia ade 4 kota utk ber-isteri...
tp...org pompuan keistimewaan dia ade 'six-senth' bile laki dia ber-laku curang..

se-curang mane pon laki tu..
1 day isteri tetap akan dapat tangkap yg si somi ade betina laen..
tak kire cover cane pon..
ttp akan kantoi..

isteri bole dapat rase @ hidu ke-curangan-an itu..
so...watch out para somi sekelian...

kat sini..aku nk list-kan tanda-tanda somi curang @ ada affair dgn betina laen

* marah-marah bile isteri soal siasat mane lokasi
* tetibe jadi sorang somi yg saaangat ghairah @ tak ghairah langsong
* tetibe reti jage penampilan..mcm tetibe nak kurus...tetibe nak wangi2...tetibe nak smart2..walhal sebelom ni...tang selebet...tak kesah pon tak pakai minyak wangi.
* moody..kejap2 romantik saaaangat..tetibe kang jd pemarah
* dah pandai bawak henpon pegi toilet ==> dgn alasan nak maen game
* set password laen tanpe pengetahuan isteri
* tetibe jadi perahsia & pendiam
* asyik suruh isteri balik ke umah mak
* instinct ==> bini akan rase something wrong..dan sebenarnye mmg ade sesuatu yg tak kene..

so...koram...marila ber-doa moga rumahtangga kite harmoni & bahagia selalu..
amin!



**posting ini tiade kene mengena dgn puan belog ye**



2 komen tomen:

Rizziela said...

setuju

Lynn Hamzah said...

betul tu...isteri memang boleh bau semua tu...hihihihi...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!