Jan 1, 2014

SELAMAT HARI LAHIR SUAMI KUH

1/1/2014
dah masok tahun 2014 dah..
alhamdulillah...

apekah dah tercapai segale azam last year?

aku?

still tak tercapai lagi...
takpe..akan diusahekan kat tahun ini..mudah-mudah-an

dan bile masok tahun baru..
setiap itulah adelah hari lahir en.abe..

hari ni genap sudah dia 33 tahun..
maimaimai...tuo sudah...kalu dia tahun ini ber-umur 33 tahun..
means..
aku pon bakal 33 tahun...
owhh men!!!!

jarang-jarang cite pasal en.abe kt belog kan..selalu cerite pasal anak-anak...diselitkan sikit cite diri sendiri..
hari nih nk cite-cite sket pasal en.abe...

en.abe memang sorang yg kool..
nak kate pendiam...tak jugak la kot..
kalu kene dgn regunye...
havoc je aku tgknye..
lebih kurang aje mcm aku..
kalu dgn org tak kenal..
lebih banyak diam dr bercakap..

seorang yg kool..
seorang penyabar
seorang yg kreatif (sometimes)
seorang yg baek
seorang yg tak lokek
seorang yg slow motion! (ini tak bleh tahan)
seorang yg sensetip (tp tak tunjuk)
seorang sayang pade anak-anak...
seorang yg careless
seorang yg tak romentik! (sampai kene pakse-pakse kalu nk suruh dia tunjuk romentik)

dan semua tuh....berbeza ya amat dgn aku...

dan kerane perbezaan itu la..yg membuatkan aku dan dia stick hingga kehari ini(mudah-mudah-an sampai ke mati)

tau awak akan bace belog ayang lalu gugel ape tuh kat phone..

ayang nak wish kat awk..

"selamat hari lahir
muge panjang umur awak.
tambah rezeki awak...
muge diberikan kesihatan
muge awak sentiase dilindungi Allah
muge kasih dan sayang awak pade ayang dan anak-anak makin bertambah dan bertambah
ayang dan anak-anak...
sayang ketat-ketat same awak"

harap awk suke dgn pressie yg ayang bagi...
kang petang kite g beli kek okeh...
=)

i love u b!



















0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!