Dec 19, 2012

pasal Q lagi..



ini anak kan dah 6 bulan..

memang tamo baring sangat kalu hari siang..kalu bole dia nak duduk...dah duduk...nak orang ade depan bijik mate dia sesajo..hilang orang depan bijik mate dia...mule la dia mengeluarkan suara jantan ke-baby-an dia..arghhh......dats bebeh!!! saje je tauk...

owhhh...utk koram yang fully bf...bukan baby fully bf aje yang asik nak kite dok depan bijik mate dia....ini anak yang tak fully bf pon same.....same naek manja dia dgn baby yg fully bf nih wehhh....siyes....emmm..mmg fitrah baby kot...nak orang ade depan bijik mate dia..baru dia rese secure sikit....


juge bebeh Q nih...sangat pandai buat muke kesian...ko tengok.......


juge.....ini anak..memang sangat manes muke dia....maybe pasal peknenkan Q aku suke bende yang manis kot..ahahahahah..


budak manje....budak baek...semua yg baek2 adelah Q....

sayang u bebeh....

muahhh..muahhhhhh




0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!