Dec 5, 2012

6 months!



ooooohhhhlalalallala....

adik bebeh dah masok 6 bulan la hari nih 5 December 2012....siyes wa cakap lu......
rase macam cepet benor time berlalu....eh...Q dah masok 6 bulan??? 
hok alohhhh......kejapnye.....momma macam tak puas lagi bau baby......polok2....dokong2 baby Q yang halus dulu marin...ahhhhhh.......

masoknye adik bebeh 6 bulan ....adik bebeh dah boleh start makaaannnn.......
time 5 bulan lebih hari itu...adelah jugek aku sua2 kan air kanji kat dia....nampak macam ok.....lagi kejam...aku ade juge sua mash potato kfc tu kat dia....aaaa...
itu muke adik bebeh...terkelat2...tihihihihihihi...

nampak...nampakla....adik bebeh ni macam soka makan...harap la.....
nanti hari sabtu nih nak try buat bubur kosong untuk dia....nak kasik try.....
harap dia better than abam hadif la....yang tak berape soke nak makan......kalu gtu...
dari momma eksaited nak memasak..aaahhhh..mmg kedaung la mud momma teruihhh...

perkembangan.....emmmm...pikir sat.....owhhhh itu anak nampak memang giat meniarap sesaje......tapi akan datang punye 6mth ++ idak dapat diketahui...
akan diupdate utk rekod akan datang...

upsss....adik bebeh...dah tau nak reti berjalan...nak kaur dari umah...
asal dukung...bajekkk..jalan sesajo...bile letak...owhhhhh....menjerit la dia...ahaaaa...
lagi 1...adik bebeh..sekarang dah pandai nanges menjerit2...
tak tau la aku kot penangan si abam hadif..yang suke menanges menjerit2...
maka siadik pon turut mengikot....menjerit2 kalu menanges...kalu time dia baby2 dulu....
cume ek..ek..aje..sekarang....wahhhh bukan maen lagi awaknye Q......noti....






munchie2 momma....sayang awakla...jgn la cepat sgt besar....belom puas nak gomol2 awak la Q.... ♥♥





1 komen tomen:

Cik gugu [= said...

Ya allah cepat nye mase berlalu... Pic last tu sweeeetttt!!!

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!