Mar 30, 2016

cuti sekolah part 4

last part la ni.
pasal 2 hari je pon kat melaka.
jadikla kann.
#alhamdulillah syukur ade rezeki anak2.

hari ke2 kat melaka tu.
tak tunggu pon sampai petang or malam.
pasal en.abe keje hari jumaat tu.
dah ku pujuk rayu domba.
tetap tak jalan.
katenye nak jage KPI beliau yg sedang berjalan ni.
kang efek pade bonus bulan 4 ni kang.
KATENYE!

okla sebagai isteri yg solehah.
terpaksela menurut.
kang kalu dia dapat bonus aku jugak yg melenjan duet tu kennn.
sape lagi.
^_^


so en.abe kate yg bole hanye masok lambat sikit.
okla.check out pukol 9 lebih.
cari bekpes.
takde yg berkenan dihati pasal hati boring en.abe kene kerja ptg tu.
just bekpes di mekdi.

jalan2 jap.
teros pegi kebandar hilir.
nak bawak budak2 tu naek menara taming sari.

ok itu fees nak naek menara tu.
itu hari kene bayar rm50 untuk 2 adult & 2 child

pon okla utk happykan anak2 kan.
dapat gudis 4 ketol dodol + 4 air mineral kecik tu.

budak manesh yg happy!

view dari atas menara tu


abam yang gayat.dedek ilek2 kentang aje

nampak?? bole termenung lg tgk bawah

abam yg dah ok sket.tercabar kot mama babah asik puji dedek aje








ye ye ooooo je dedek tu kennn.
hahahhaha



turun dari taming sari ni ingat nak naek kapal tu.
tapi macam kesian pulak kt en.abe karang penat nak g keje.
gerak dari melaka around 11-ish gitu.
teros gerak balik ke JB

singgah makan kat pagoh pon around 1 lebih.
sampai JB dalam kol 3 lebih.
otw kat highway smooth. no jem.
#alhamduliilah.perjalanan lanchor gitchew!

sampai2..en abe siap2 pergi keje.
kiteorg rilek terbongkang kefenatan.

abes dahhhh cite aktiviti time cuti sekolah awal tahun.
#alhamdulillah walau kejap happy dia.... MasyaAllah.refresh sekejap kepale otak tu.
walaupon sepanjang otw ke melaka tu hoih!
bertalu2 wasap opis masok.
stress mak!


1 komen tomen:

Kantung dibentangkan said...

Jauh merayapnye. Best dapat berjalan kan. Bawak anak².

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!