Aug 9, 2015

pengesahan

Korang ade anak next year darjah 1?
Korang dh dpt surat pengesahan?
Besooo dah kan anak kite.
2016 dah darjah 1.
Pegi balik pegi balik skolah.dah naek sekolah menengah.
Ishhhhhh caneeeee nak mengadap anak time dorang dh dewasa tu pulak nanti

^------^

Hari ni sekolah abam dh panggil untuk pengesahan
Bulan 12 pengesahan utk sekolah agama pulak.

sekarang nak masok darjah 1 ade kene ujian bagai eh?
Ishhhhhhhh asik bedeboooo aje time nak skolahkan anak anak ni.
Still tak dapat nak buat time management next year.
Dgn abam sekolah kebangsaan kt kangkar pulai.sekolah agama maybe ke utm.
Dgn dedek lg yg nk dianto ke skool.
Still berpempes.tak banyak lagi bercakap...
Ishhhhhh poneng ponenggggggg



Muge dipermudahkan urusan kite dan anak2 kite ni


1 komen tomen:

mamaRIFQY said...

macam2 exam skang ni kan? mak2 yg berdebar lebih kan bile anak nak masuk skolah.hehehhehe

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!