Apr 29, 2014

EGG WHITE MISTINE


Pade koram yg suke pakai masker...
nak-nak masker  Putih Telur..
sekarang..
dah ade yg ready-use punye..
dah tak payah koram nak susah-susah pecahkan telur..
asingkan putih & kuningnye



RM30 include postage

Kebaikan Egg White Mask Mistine:
> menanggalkan sel kulit mati dengan berkesan.
> menganjalkan serta melicinkan kulit.
> membantu menghilangkan blackhead dan whitehead.
> memudarkan parut2 halus.
> mengecilkan pori2 muka.
> mengecutkan jerawat.
> mengatasi kesan sunburn pada wajah.
> menyejukkkan dan menenangkan kulit yang stress.
> mengurangkan masalah kulit berminyak.
> membantu mencerahkan kulit.
> sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh digunakan oleh wanita mahupun lelaki.

Review dari customer:
* bau wangi.tak hanyir macam putih telur asli yang kita selalu guna tu.
* mudah sebab boleh guna mask petua tradisional dengan cara moden.picit dan terus pakai.
* cepat kering.
* kulit rasa sejuk,segar dan selesa waktu pakai.
* hasil selepas pemakaian,kulit rasa tegang.maksudnya tegang yang positif la.takde la kulit kendur2 stress2 semua tu kan.
* kulit lembut.
* kulit tak berminyak.
* rasa segar.
* tanggalkan kotoran halus/simple dari liang pori sebab ni jenis peel off kan.
* tak naik jerawat.kadang2 lepas pakai mask,kulit  akan naik jerawat halus.
tapi lepas guna produk ni jerawat tak naik pun.maknanya sangat bagus.
* lepas tanggalkan masker ni dan pakai pelembab,tekstur kulit jadi elok.licin dan lembut.




3 komen tomen:

Nur Shahieyda said...

Saya nak tanya, Bila egg mask dah kering,cara nak tanggalkan egg mask ni, kene tarik mask tu perlahan2,atau tak payah tarik?, atau bila dah kering terus bilas dengan air?jelaskan plis

Nur Shahieyda said...

Saya nak tanya, bila egg mask dah kering, adakah kita perlu tarik mask tu? Atau terus bilas dgn air? Mohon pnjelasan.

akish ali said...

hi syahieyda..kene tarik mask tu....
bile sume dah tanggal..baru bilas dgn air...utk buang saki baki mask yg tgl

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!