Feb 20, 2014

My Slimming Herbal

ini...nak bagitau 1 lagi produk best...
pasal ape aku kate best...
pasal ini barang aku dh try sendiri,,
hasil?
memang meng-uja-kan..
sangat2..
alhamdulillah..
apepon...kite usahe..selebihnye...dgn izin Allah..
menjadik

=)


korang yg nak kurus...

dah puas makan macam2..
sapu macam2...
tp tak bersesuaian..
boleh try yg ini...

My Slimming Herbal







" Mengecilkan Lengan, Perut, peha SERENTAK 5-7 kilo SEMINGGU, dijamin selamat." 

Tiada KKM??
Ya.. My Slimming Herbal ni tiada KKM, sebab totally dia HERBA, macam ubat jamu yang dijual di pasaran kebanyakkan nya tiada KKM, jangan RISAU InsyaAllah SELAMAT yerrr... Jangan RISAU ye korang.


ko makan bendealah ni...SEBIJIK @ DUA BIJIK waktu pagi time perot kosong sebelom bekpes. Pastu dah..korang tak payahla susah-susah nak ber-diet bagai...makan aje macam biase.

TAKDE sakit perut cery bery.


MSH ni kurangkan selera makan je. Contohnye kalu dulu ko punye selera makan macam bapak gajah..sekarang mungkin selera ko akan tersipu-sipu malu nak menjengah..


RM65 = 30 bijik free postage. S/S add RM5 ya..





ape2 supplement yg ko telan pon...memang akan disuruh BANYAKKAN MINUM AIR MASAK..

korang nak cantik dan sehatkan...so..korbanla sikit....
toksahla minum ais/caffein sume tuh...

testimoni:


ini founder MSH yeh....punye banyak beza dia...





itu la dia testimoni2 yg ade...

utk diri aku...

sesape yg dekat dgn aku...bleh tengok sendirila acane progress ke-kurusan aku ini..
dan kalu nak lebih cun...ko kasik exercise sikit..baru betol...KURUS & FIT!


macam biase...

roger ==> sms.whatsapp.wechat only - 0182777794 (STRICLY NO CALL PLEASE)
dan macam biase...kalu rase ade produk laen yg ko cari..sile pegi ke
tab SKINCARE|BODYCARE|SUPPLEMENT..macam2 adaaaaa...



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!