Dec 4, 2013

i is buhsan!

kesian belog nih..dah macam anak terbior dah....
tak kose dah nak tulis2 dlm nih..
tak tau nape mud tuh tak dtg2 ke tuannye..

plan nak pegi holiday ke cherating..kensel..kalu tak 6hb bih dh nak pegi dah
tp...
ade hikmahnye tak jadik...kuantan pon tgh banjir sekarang ni kannn.
dan kebetulan..
anak sedare aku yg first tu pulak kene chicken pox...
so tak kesior la teman nak ber huha huha kat sane..
kang tak masal balik dr holiday...
sengsara anakanda mengjangkit pulak..
selisih...
muge antibodi anakanda tuh kuatla hendaknye!

so kene tukar plan..
since dadif asik dok cerite..
"ma..adip nak g legoland...bawakla adip pegi  legoland"

ok...ckp ngn en.abe...pegi riki dengan member2 kot..ade tiket murah masok legoland + waterpark..

bile dah dapat...sekali along pon tukar plan...nak pegi holiday ke p.d next weeknye..

aku? apelagi...nak ikotla.....

hoyehhh!

tak sabor nak pegi holiday....walaupon tau akan penat dgn karenah anak2...

=)
ade sesape rindu same ini anak?

2 minggu lepas abam demam...2 hari 1/2 je dah ok...lat 2 hari...adik pulak demam!..pon syukur 3 hari kebah dah demamnye..

hohoiiii...anak dah 2..ko kene ready utk emergency leave berturut2..matikla nak mengadap bos mcm ni....

tidak ngapela...apepon pikirkan anak first!



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!