Sep 26, 2013

pasal raye...


malas ah aku nk buat part by part...hati tgh rungsing mikirkan audit 5s...aicehhh....riso sanget kennn.....

owhhh mehla aku nk jaja gambo2 time raye hari tu....tidak ngapelah kalu ko kate aku ni umur je dah tua...tp ttp bajek nk menjaja muke lg di belog...ahhh ade ku kesah...belog haku..soke hakula kennn...ko rese ko dh tua....dah...dok aje...bace dendiam..kalu rese tidak suke...sile la blah dr belog aku ni...

cite raye ini...campor2 la...aku dh tak ingat nak sorting2...



ini...time family arwah atok sedare aku dtg beraye...yg bestnye doram ni...mmg suke raye umah aku dgn sume adik beradik dia...so memey riuh rendah la umah...dan lg best...salah sorang menantu arwah ni...adelah pelakon.



namron in da houze!!!!.. sirius dia ni down to earth...very low profile....dia pon nmpak suke amat bebual dgn ayah aku....haaaa elokla tu....

wife namron ade bukak kelas utk talent2 baru utk disupply pade director2...koram rese kalu aku masok kelas tu ade tak director yg nk amek aku jd pelakon,???

hahahahaha





dengan #geng gonjeng...wajibla ade ken...



last but not least.....

time raye hari tu..langsong tade entry utk hari raye..disini...nakla aku mengucapkan....selamat dtg hari raye haji...maap jahir batin dr aku sekeluarga....

^-*


1 komen tomen:

Cik gugu [= said...

Ok ken salam wife namron ~ tibe2 serius.. Haahaahahahah meriah betol raye..retis kauuu dtg umah..

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!