Mar 12, 2012

ek eleh!



gile ko....gile......opis aku dah block blogspot pulekkkk....aishhhhh..........mengapelah..mengapekah......
dahhhh tak dpt nak apdate.....nak apdate gune henpon....aku tak reti nak upload gambo..pastinye cerite tanpe gambo adelah sgt tak menrariks! nak apdate kat umah...mmg sgggt tak dan.....time bukak lappy..time tuh abang besor akan dtg menjoinkan diri jugek.....lalu menjadi perebutan...

tp...uols...dunt wori....iols ttp dapat jenjalan kat umah uols.....walaupon tak dapek nak apdate dgn gigihnye!....owhhh...iols juge tak dapat nak meng-komen kat cerite ceriti uols....tsk..tsk...tsk...

apepon..keep in touch ya uols....






8 komen tomen:

♥ Wina ♥ said...

alaaaaa ye ke? ni yang tak best nie kan?? huhuhuuu

hopefully my ofis setia dengan ai x mau block blogspot eh?? nanti ai meroyan hehehee

okey keep in touch beb!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

nak update via hp leh aje..ko guna gmail...
tapi kene daftar dulu kat blogspot ko nye nama email...

C.I.N.T.A said...

iye ke?? sabo nokkk.. ko try cari altenatif lain utk bukak blogspot tu..

wan nurul hezrina said...

alamak aii dia dah block plak..harap2 kat opis den nie tak ramai yang berbolg n tak kena block

sue zainun said...

alahai...sebab pe block lak..

Salina@IbuAqil said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa!!
nape dia blok...
nak kena opis ni..
eiiiiii!!

mama rifQy said...

kite pon png alamai bnede ni..blogspot tak leh bukak kat opiss....skarang dah ok!!!

Softtouch [Hanim] said...

Benci kan bila kene block...sama mcm opis kita...nyampah!

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!