Aug 13, 2018

Stay rumah

Bukan tak bersyukur.  Cuma nak-kan sikit perhatian. Yela bila kau dah stay rumah sebagai surirumahtangga sepenuh masa. Connection kau dengan kehidupan luar sikit banyak akan efek pada keadaan seharian kau.  Aku la. ..Kalau orang lain aku tak taula.
Dan kehidupan ko 360• berubah.  Kawan² makin kurang.  Dan kehidupan ko memang utk anak² saja.
Dan untuk laki semata. Yalaaaa jugak untuk Allah. Itu 100% aku  tak deny la.  Kau nak dhuha panjang mana.  Nak zikir lama mana no body cares!
Tapinyaaaaa. Aduhaiiii susah ye nak explain kat orang tentang perasaan jiwa seorang suri rumahtangga.

😴



0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!