Jun 9, 2016

last day di Tadika Omega Jaya

Entry backdated.

=)

hari ni. 27/5/2016 last day dedek kat kindy ni.
sedeh.
kadang terpikir betol ke keputusan aku stop kan dedek dr kindy tu.
pasal last2 day ni...td saje tanye dia sape name friend.
dia bole sebut 1-1 name kawan cina dia...
huaaaaaaa
sedehnye!
tara.rarania.lelen.lee ei zhen, wong ta eng, ng qi chak.
huaaa pandai ropenye anak aku ni
:(((((((

tp aku tau.,
keputusan ni yg terbaek utk dedek.
dan aku pasrah tak dapat nak teruskan perjuangan dedek kat sekolah cina soon.
kene redha utk dedek dia lebih kepada sekolah kebangsaan.

harap dedek dpt sesuaikan diri kat kindy baru.
which is majority is melayu.
so bole la dedek makin fokus dan bole lancar bercakap.

dedek pandai memang.
teacher shasha kate dedek siap ajar member sebelah jawapan time exam itu hari.
member pon tak tau nak jawap ape, sampai member ikot ape yg dibagi Q.
sedehnye la hai!

mudahan dedek bole buat seperti yg mama expect kan.
bole bercakap.bole menulis.bole membaca.bole segala-galanye.
mesti bole semua genap 4 tahun ni.
in syaa Allah





1 komen tomen:

wahida said...

setiap mak nak yang terbaik untuk anak2 kan...
insyaAllah, mungkin ini yang terbaik untuk dedek...kita sama2 doakan...

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!