Jul 24, 2014

lamenye...lamennyeeee


lamennyeee tak tulih kat sini...
gambo memacam dh snap..
tp tak berape dan nak menhapdate kt belog nih...
lebih gigih hapdate kat ig atau fb saje,,
itu pon dah makin suam-suam kuku kate org...
bukan ape...
menjelang umur dah nak masok 33 tahun nih...
mcm dah patot slow-kan sikit menghapdate tah ape-ape status kt sane sini..

lebih kepade untuk produk-produk aku saje..
utk cite anak....
pon lebih kurangla...
takot kang..
kalu ter-over hapdate..
org kate begitu begini...
maka itu...
kite simpan la saje sendiri...
kalu rase dah tak tahan...
barula up light-light status tuh..
ehhh ape yg aku merapuuuuu ni..

btw... tabita dan others produk tu still aku jual...
tp kurang di-promosi-kan saje..
so..pade sesape yg rase mcm nak oder...
bole la oder..
tp utk post punye oder...di-hold-kan sehingga org pejabat pos puas cuti raye...
yg ado...
hanye utk COD...itupon hanye utk Tabita saje,,,

ok daaaaaaa

=)

selamat berpuase..dan selamat beramal...diakhir2 ramadhon ni...





0 komen tomen:

I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!