Dec 24, 2016

Kelas BOP

Tak tau kenape bile posting guna phone ade gambar yg appear. Ade gambar yg tak appear.
Takpela yang penting bile aku nak baca thru phone nampak gambarnya.

Petang ni nak cerite pasal kelas BOP. Stand for Basic Online Postioning. Kalau koram kenal cikgu JuNe. Cikgu storytelling. Hah tula dia.

Organized by EHPS Marketing Sdn Bhd. Aku kan pengedar sah EHPS .Maka rugila rasenye jika tak menjoinkan diri.

Walau sebenarnye nak cerita panjang2 untuk menjual tu sebenarnye aku ni memang tak berapa suka and terror. Tak salah la kan nak belajar. Jika boleh follow bolehla buat. Jika tak slowly buat. Gitewww

Dahle moh tengok gambar saje.

Dari Jb aku ber 5. Nek alphard. Manyak syiok! tak penat. Lapang luas Selesa! rase kejap aje sampai ke KL. Tapi bile dah sampai umah barula ko rase penat tu.

Aku, stokis kak lyn, kak rose. Yg depan tu hanie

 ni memasing dah siap. Tgh tgu hanie ber mekap
Time ni dah sampai kat atmosphere tu.Bekpes. Sementara tgu cikgu june & founder EHPS sampai



Ni time memule sampai kt atmosphere tu. Banyak gile gamvo 3d tu bole ko snap2




 ni dah malam dah. Kelas dari pukol 10 pagi sampai 7malam. Sambung sesi founder pulak. Sanpai pukol 11 malam
 ni time tengah dinner. Solat maghrib
 yang ini bersama ratu EHPS. Kak Intan namanya. Korang caya tak umur dia dah 45 tahun! tsk tsk tsk. Kenape nampak aku lg tua dr dia.???? why why why!
 ni ber-snap2 sementara tgu org laen makan solat.
 Dah berterabur dah gambar ni. Hishh ni time dah nak balik homestay.
 Dengan pengedar kl
 Dengan big bos founder EHPS. Eida Hasan.
 Ni dah nak pulang dah. Siap2. Snap2 dulu sebelum pulang.
 Sempat singgah balik kat atmosphere untuk snap2




habis snap. Teros pulang JB. Pasal malam bye ingat nak pegi skool abam. Saje nak tengok performance budak2 sambil tgk anak org dapat anugerah. Tengok orang pnye ajela. Anak sendiri tak dak rejeki nampaknye.


Dec 20, 2016

Celebrate besday Tok Mat

Allah. Cerita berkurun sangat ni!
Takpelah.Gigih ku update. Asal ku catatkan segalanye disini.
Sementara tunggu keramat hidop balik beli nasik kerabu. Perot dah lapaq gile babun. Tak pulang2 pulak si keramat hidop ni.

Layan gambo ye. Tak ingat berape umurnye. Alhamdulillah.Berkesempatan celebrate bersame semua. Dari anak cucu cicit😘


Kek sponser mokteh.


Time ni potluck. Memasing bawak makanan. Then berkumpul kat umah moksu aku.

 Walaupon tak semua kazen aku join. Anak2 atok boleh dikatakan semua adela.








 ni bersame kazEn n along aku.



Gigih aku makai tudung bawal.Hihihihi. Tak pernah idop makai kalu p berjalan. Malas nak makai shawl.Teros amek bawal mami aku. Sampai terkejut anak sedare aku.
Siap kate " hai moksu tak pernah2 berbawal.Selalu ber-vogeh dgn shawl aje" 😆

 Ohhh chuband ku takde. Najihah oso takde. Lakik aku keje petang. Jihah kat asrama.

Last but not least.Gambo dedek dengan pak itam. Hihihihi. Serupe amat! same itam same keding!😂


Ehhh ni betol last. Separuh dari keluarga Pak Mat kapak.

Makan2.  Posing2. Pukol 11 lebih jugak la kat situ. Barula semua beransur pulang.

Alhamdulillah.


Dec 19, 2016

boomerang


sajela update hari isnin  yang damai 😜
Nak kasik clear memori ni.

video




Dec 12, 2016

makan besday + exam treat

Tak ingat la sameade treat makan besday ke utk result exam abam cemerlang. Tapi rasenye macam 2 in 1 la. Bulan 10 tu result dah keluar ke belom ek. Eh entahla. Tak ingat pulak dah aku ni.

Yang penting abam dah laksanakan ape yang mama dia request. Aku bilang dengan dia aku nak 5A dlm final exam dia. Pasal exam tengah tahun tu hari drop gegile punye drop!

Lagipon teringin pulaks aku ni hah nak merasa shell out. Since lakik member ade bukak kedai baru. So jomla kite try disitu. Makanan not bad.Tapi agak mahal. 1 pax rm29.Budak rm18 kalau tak salah. Another gram RM9. Tapi makanan kat situ memang terrrrrr-sangat la sedap! RECOMMENDED!👍👍 memang worth it dgn price dia la. Memang kene repeat utk shell out sambal merah + masakan telor masin diaaaa. Adoyaiii sambil tulis ni teringat kt masak telur masin dia🤔😬

Dahla. Ko tengok gambo ajela.

Tak sudah dengan aksi dinosour dia

Adik + abam

Abam + tok ayah

BAwak sekali dengan mami ayah aku


Mak + anak sulung

Budak yg dapat 5A

Mak yang ber-bangga anak dapat 5A.
Hhahahahahhahaha
Biasala mak hover kene cenggitu.
Lupe nak snap gambo.Tak sempat! Memasing memang kelaparan. Sampai makanan. Takde toleh kiri kanan. Ngap terosssss. Pasal sedap lagi laaaaa tak toleh mana😅



I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!