Oct 31, 2014

Plain Long Chiffon Shawl / Glitter Shawl

lai lai....
makhincik sekarang men-jual shawl pulaks...
buat masa sekarang shawl yg makhincik jual adelah kain jenis chiffon..
dan ini sume tailor made ya...
bukan ready made makhincik beli jual balik..
no no no...
ni kite beli kaen..then anto ke tailor...
so pade korang yg nak custom made pon atau nk cari kaler...
insyaAllah...
leh roger-roger...akan makhincik nerai usahakan...


Plain Glitter Long Shawl
ade yg ready stock dan ade gak yg pre oder,,,
kene dable konpem dula la dgn makhincik ye...


Plain Glitter Long Shawl


Plain Long Shawl
Ready Stock buat time sekarang...

so cantik cantik kuh sekelian...bleh oder...price mcm biase meh
sms.whatsapp.wechat.telegram
018 2777794

soon makhincik nak jual plain wideshawl jenis cotton...yg mcm selalu makhincik pakai

=)





Oct 30, 2014

BB Cream by SEQYBEAUTY

Assalamualaikum...
hai haiiiiiii...
ewahh kemahen dia punye peramah kennnn...
ni hah... makhincik nak bagtau koram...
makhincik sekarang dh jadik agen yg sah utk SEQYBEAUTY kawasan JB...
*lambai lambai tgn*

so..senang-lah untuk koram koram yg stay kat JB...
kalau nak dapatkan BB Cream SQB tu,,,
bleh COD..jimat sikit utk postage

=)

sebelom tu.. meh makhincik nak membebel sikit pasal masalah-masalah kulit yg selalu kite hadap..
nak nak time umur dah mengjangkau ke 30 series ni...
mcm mcm masalah yg timbul...
i is sakit hati tauk!

ehhh .memey makhincik makai tabita lagi..what ever it is...
i still love Tabita Skincare

cume,,,utk lebih dan lebih meng-konpiden-kan diri...kenala tambah sikit BB Cream utk lagiiiiii nampak comey dan ber-seri...

so...mari cekidaut ape maalah masalah kulit yg selalu jadik kat kulit kulit kite ni..


Spots

Spots terjadi akibat faktor umur, persekitan & hormon. Ber-bentik bulat besar

Freckles

Faktor Freckles adalah dari keturunan. Kalau sesiapa ber-keturanan mcm ni, selalunya dari kecik / muda memang dah ada. Freckles ni mcm ala-ala jeragat la gituk,,,
kalu koram perasan mat saleh selalu ade bende alah ni...berbentuk bulat bulat kecik. Diameter dia lebih kecik dr Pigmentasi..
dan iniiii la yg ade kt muke makhincik....tak ilang ilang....geremmm!


Pigmentasi

Berpunca dari sinar UV atau lebih senang kate terkena pancaran cahaya matahari. Bentuk dia mcm 'pulau' atau 'takde paten"

Antara 3 jenis masalah ni...yang paling susah dan yg plaing liat nak hilang adelah Freckles!

hah,...time ni la koram perlukan BB Cream by SQB ni....
mencegah lagi bagus dr merawat...
begitu...

next entry aku bagi detail pasal BB Cream by SQB ni...
harga pon murah...
hanye RM55!

mcm biasa..nak tau lg detail...
meh sms.whatsapp.wechat
018 2777794







Oct 29, 2014

SuperRich Puteri Vanilla

lai lai...
barang bahekkkkk punyoo..
makhincik tak tipu...
aku memang takkan jual kalau tak nampak testimoni depan bijik mata sendiri..
at least kene seseorang depan aku sendiri yg dah gune se-suatu produk tu..
baru aku berani jual..
pasal hasilnye...memang dah nampak sendiri..
so pueh hati

ni 1 lagi barang dan aku pon tgh consume...
owhhhh i is very impresssive u noe dgn testimoni dia...
hahahahahah..

orang pompuan lagi lagi yg dah ber-kahwen & dah beranak...
memang kene titik beratkan pasal aset..
heiii...lagi dah ber-kawen lagi dah beranak lagikla kene jage.,..
bukan utk sape...of coz utk suami ko..
dan..utk diri sendiri..
tak tau la pulak aku kalu ko memang suke diri ko tak sehat..tak ceria...tak kemas depan lakik & anak-anak...

aku lagi dah beranak 2..lagila menggila nak jage badan sendiri...
pasal aku suke tgk diri sendiri..sehat...cergas...bersih...kurus...
kalu diri sendiri appreciate diri sendiri..op coz suani kite pon lagiiiiii appreciate kite..

ehhh..banyak betol membebel...

meh..nak kenalkan koram..

                         Super Rich Puteri Vanilla

Kandungan: 
----------
Pueraria Mirifica, 
Manjakani, Collagen (Fish), 
Maquiberry Extract, 
Tomato Extract,
 Apricot Extract, 
Delima Extract, 
Manggis Extract, 
Durian Belanda Extract, 
Vitamin B17, 
Honey, 
Soy Protein, 
Habbatussauda, 
Oligo Fruktosa, 
Kurma, 
 Biji Anggur.

♥ SuperRich Puteri Vanilla (SPV) dahulunya dikenali dengan nama SuperRich Perfect Lady (SPL)...
♥ Minuman penuh khasiat yang kaya dengan pelbagai ramuan untuk kecantikan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki... 
♥ Melengkapkan kehidupan seorang wanita agar menjadi sempurna bak bidadari...

Cara Hidangan: dibancuh dengan air panas, diambil ketika perut kosong sebelum tidur malam.

Kebaikan SuperRich Puteri Vanilla:
----------------------------
Mengetatkan rahim & faraj
Membesar, menganjal & menegangkan payudara
Menjadikan punggung lebih bulat dan pejal
Mengatasi masalah keputihan 
Mengatasi masalah senggugut
Memberi kecergasan berganda
Menjadikan kulit seluruh badan lebih anjal, cerah, gebu & awet muda
Mencegah kanser payudara dan kanser serviks
Menyeimbangkan tahap hormon dalam badan
Mengelakkan endometriosis
Membuang darah kotor
Menghasilkan cairan semulajadi pada vagina
Mengatasi masalah haid tidak teratur





-------------------------------------------------
INGIN KELIHATAN 'GORGEOUS, AWESOME & PASSIONATE'?
-------------------------------------------------

Kami ada penyelesaiannya...

1- Hasil gabungan terbaik terdiri daripada ekstrak buah tomato, manggis, delima, biji anggur, biji apricot, durian belanda, pueraria yang terpilih, manjakani, madu, kurma, Oligo, habbatussauda, maquiberry, protein soya dan vitamin B17 menjadikan SuperRich Perfect Lady cukup khasiat umpama memakan gabungan 15 makanan tambahan/jamu/vitamin untuk tampil anggun, menawan dan menggiurkan.

2- Memontokkan eset utama wanita (pinggul dan payudara) . Montok secara semuajadi.

3- Menegangkan dan menganjalkan payudara yang kendur terutama sekali bagi wanita yang mempunyai payudara yang jatuh selepas melahirkan bayi dan selepas berhenti menyusukan bayi.

4- Memejalkan dan membentuk pinggul sesuai untuk wanita yang berpunggung leper/ kecil dan ingin punggung yang seksi seperti artis Hindustan. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

5- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.

7- Mengembalikan rahim ke kedudukan asal dan menyeimbangkan hormon sesuai untuk mereka yang merancang untuk mendapatkan zuria 

8- Meransang bahagian dalam miss v untuk menghasilakn cecair semulajadi/pelincir.

9- Menguatkan otot pelvis selepas melahirkan bayi dan menguatkan bahagian dalaman yang memainkan peranan 'grip'. Semestinya menjadi idaman setiap pasangan. Mengembalikan keperawanan seperti malam pertama. Dara selepas melahirkan.

10- Mengekalkan awet muda walau sudah berusia. Bak kata orang pantai timur. "Awet Mudo Sokmo".


produk ni memang osem!
nak beli?
sms,whatsapp.wechat
018 2777794






EPHYRA COLLAGEN DRINK

sebelom ape ape...nak aku bgtau kat sini

" EFEK BAGI SETIAP PRODUK ADALAH BERDASARKAN KULIT ATAU HORMON DALAMAN tiap individu..so u guys...kene pilih mane yg bersesuaian dengan korang"



Dapatkan KULIT yang SEMPURNA, WAJAH yang JELITA, KEYAKINAN tiada TANDINGAN dengan
 EPHYRA Collagen Drink ~ 9 Keajaiban Alam Semulajadi Dalam 1 Solusi Hebat! 



Serlahkan KEJELITAAN SEBENAR anda dengan EPHYRA!

EPHYRA adalah produk AWET MUDA ~ KOLAGEN + 8 ANTIOKSIDA terbaik. Kolagen untuk MEMPERBAHARUI, anti-oksida untuk MELINDUNGI.







EPHYRA merupakan produk minuman kecantikan yang bermula dari dalam. Dari dalamlah keserian dan kecantikan wajah terserlah. Betul tak? Malah ia juga berkesan mengembalikan keremajaan kulit, bukan saja pada wajah, tetapi pada seluruh tubuh badan kita.

Cara - cara minum :- 
~~~~~~~~~~~~~~~~
1) tuangkan satu sachet Ephyra ke dalam gelas / shaker yg berisi air putih / suam ( elakkan air panas mendidih ) sebanyak 180ml.
2) kacau / goncang sehingga larut
3) sedia untuk diminum!
Boleh juga diminum sejuk atau dicampur bersama susu @ jus untuk rasa lebih sedap!!

Kesan pengambilan Ephyra 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1) kesan hari pertama ~ kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga
2) kesan hari ke-2 ~ kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar
3) kesan hari ke-3 ~ kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 
4) kesan hari ke-7 ~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar ~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless : bukan setakat muka malah keseluruhan badan akan rasa putih mulus.
Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra.

nak oder>?
atau nak COD?
bleh sms.whatsapp.wechat 
018 2777794



AQUA GLOW SHAPE

AQUA GLOW SHAPE
RM70

Jaminan 14 HARI KURUS tanpa DIET




Formulasi losyen Glowshape ICE yang tidak melekit dan berminyak dengan teknologi Nano dari German mampu menyerap 2 kali ganda ke dalam kulit untuk bertindak memecahkan lemak dan menukar lemak kepada tenaga.



Ia juga dingin dan nyaman, langsung tidak panas dan pijar.

✔ Slimming & Whitening Body
✔ Anti Aging
✔ Anti Acne
✔ Anti Strechmark
✔ SPF 30 +++
✔ Pure Fragrance
✔ Cool Tech
✔ Skin Regeneration


Faedah Aqua Glow Shape Berbanding Produk Lain:

  • Mengandungi L-Glutathione yang memberikan nutrien secukupnya kepada kulit untuk menghalus dan mencerah dengan formula pelembap dan pencerah dengan serta-merta.
  • Melindungi kulit dari cahaya matahari yang berbahaya dengan pelindungan SPF25. Ia membantu menghindarkan masalah kulit kering, kusam dan tona tidak sekata. SPF25 membantu mengurangkan kesan-kesan penuaan seperti pigmentasi, tompok hitam dan kedutan.
  • Diformulasikan dengan Pure Stem Cell yang sangat berkesan dalam pertumbuhan sel-sel kulit dan pemulihan lapisan luar epidermis kulit serta mengurangkan pigmentasi.
  • Mengandungi Pure Marine Collagen yang menghubung dan menyokong pertumbuhan tisu kulit. Selain membantu proses pembakaran lemak dan penurunan berat badan, pada masa yang sama ia juga menambah baik tekstur kulit supaya lebih anjal, lembut, licin dan kurang berkedut. Kulit anda akan kelihatan lebih muda dan berseri-seri.
  • Mengandungi ekstrak haruman dari Perancis.
  • Tidak panas dan pijar; sebaliknya dingin dan nyaman.
  • Lulus Halal, GMP dan KKM.





so...pade sesape yang rase nk ilangkan flabby yg tak cun tuh.nak runcingkan dagu???..moh try ni..
sms.whatsapp.wechat

018 2777794



Oct 15, 2014

Q & A yg selalu org tanye pasal Tabita Skincare...


meh bace...jgn malas...
nak cantik tak bleh malas-malas okehhh

Soalan : Apa barang dalam size Trial, Set Regular & Exclusive. 
Jawapan : Barang dia semua sama. Apa yang ada dalam set Exclusive, barang yang sama ada dalam set Regular ataupun Trial. Beza dia kuantiti gram dengan ml je.

Soalan : Berapa lama mengelupas?
Jawapan : Bergantung jenis kulit masing-masing. Kebiasaannya akan mengelupas dalam tempoh 2 minggu. Tapi ada yang mengelupas sampai sebulan. Ada yang sekejap mengelupas, sekejap tak. Ada yang langsung tak mengelupas. Semua bergantung pada jenis kulit. Jangan risau kalau tak mengelupas. Pakai je jangan skip walau sehari.

Soalan : Pedih sangat ke?
Jawapan : Kalau korang ada luka jerawat memang akan pedih. Biasa la tu. Luka kalau kena air biasa pun akan pedih. Dan kalau kulit kering pun korang akan rasa pedih. Tapi pedih tu tak kekal. Mungkin seminggu dua, selagi kulit korang mengelupas korang akan rasa pedih sikit2. Tapi bila dah tak mengelupas, luka jerawat dah tak ada. Kulit dah tak pedih. Kalau korang rasa tak tahan sangat masa apply toner tu, cadangan aku adalah..korang pakai toner tu selang sehari. Tapi jangan berhenti terus. In case kalau tak tahan la. kalau tahan teruskan je pakai.

Soalan : Kulit gatal-gatal la. Tak sesuai dengan saya ke?
Jawapan : Bila kulit kering, memang akan automatik gatal. Bila kulit mengelupas pun kita akan rasa gatal2. Tapi jangan garu. Korang boleh tekan pakai tissue basah. Kalau rasa merenyam tu, korang tepuk2 sikit je. Teruskan pakai.

Soalan : Kenapa kulit putih tak sekata. Macam tompok-tompok panau.
Jawapan : Ada certain orang yang dia putih tak sekata. Bila sebulan pakai pun still nampak tompok2. Mengikut pengalaman beberapa customer. Dorang still pakai sampai bulan ke 2. Lama-lama kulit tu akan sekata. Jadi, teruskan je pakai.


Soalan : Lepas solat nak kena pakai balik tak krim semua.
Jawapan : Tak perlu pun takpe. Yang penting korang pakai setiap pagi dengan malam. Lepas solat Zohor dengan Asar tu taknak pakai pun takpe. Tapi kalau rasa kulit kering, nak pakai krim balik pun boleh..


Soalan : Boleh campur2 tak product lain dengan product tabita. Contoh pagi nak pakai krim tabita, malam nak pakai krim lain.
Jawapan : Kalau boleh jangan campur. Sebab nanti korang tak dapat resutl yang sepatutnya korang dapat. Sekurang-kurangnya guna full set tabita selama 3 bulan. Lepas tu korang nak campur ke apa terpulang. Tapi kalau ada masalah lain, jangan tanya aku lagi ye.... Aku tak tau korang campur dengan apa.


Soalan : Tabita ni selamat ke tak? Tengok ada info kat website **** keratan akhbar ada tulis Tabita tak selamat. Macam mana tu?
Jawapan : Keratan akhbar tu tak silap  dah lama. Bulan April 2013. Mengikut kata supplier aku, sebab masa tu aku belum jual tabita. Keratan akhbar tu cuma superimpose. Dan kalau beli paper tarikh yang sama. Memang tak ada langsung keratan tentang tu. Sebab tu info tu hanya keluar kat website. Dan semua orang cuma share 1 gambar yang sama. Tapi logik jugak, sebab kalau betul keluar paper, mesti dah ramai gila orang snap pic and share. Orang Malaysia kan memang suka share. Plus, gambar bekas tabita yang ada dalam keratan akhbar tu tak pernah wujud pun. Gambar pun dah tau itu produk fake. Tapi terpulang korang nak percaya desas desus.


Soalan : Berapa lama nak nampak kesan?
Jawapan : Normal 3 minggu penggunaan akan nampak kesan. Jangan tinggal 1 step pun. Tapi ada yang sebulan lebih baru nampak kesan. Ada yang seminggu dua dah nampak kesan. Bergantung pada kulit masing-masing.


Soalan : Saya dah pakai sebulan, tapi tak mengelupas, tak pedih, tak nampak apa-apa perubahan pun.
Jawapan : Sebenarnya full treatment untuk kulit adalah 3 bulan. Jadi korang teruskan pakai untuk 3 bulan. Jarang sangat la tak ada kesan. Sekurang-kurangnya mesti ada perubahan kat warna kulit, atau kulit makin smooth, atau jeragat makin pudar. Kecuali kalau korang dah guna 3 bulan dan rasa takde perubahan. Mungkin tak sesuai dengan kulit korang. Tapi buat masa ni, belum ada lagi yang guna 3 bulan and kata takde perubahan. Rata-rata customer semua kata ada perubahan.


Soalan : Jeragat boleh hilang tak?
Jawapan : Kalau jeragat baru, insyaallah akan pudar dengan cepat. Kalau jeragat yang dah lama tu, memang ambik masa sikit. Nak tak nak korang kena lah sabar. Teruskan pakai.


Soalan : Saya takda masalah jerawat atau masalah kulit. Cuma kulit saya kusam. Boleh tak pakai tabita?
Jawapan : Boleh sangat.!! Tabita ni memang untuk masalah kulit kusam. Untuk kulit tak sekata, memang elok sangat pakai tabita.


Soalan : Saya dah pakai tabita sebulan dua, jerawat memang dah kurang timbul, tapi parut jerawat masih ada. Berapa lama agaknya baru parut ni hilang?
Jawapan : Tabita ni memang membantu jugak dalam masalah jerawat. Tapi bukan kata kalau pakai tabita ni jerawat langsung tak ada. Jerawat akan ada cuma berkurang la. Parut jerawat memang ambik masa jugak lagi-lagi parut lama. Semua memerlukan kesabaran. Takkan la parut 5 tahun boleh hilang dalam sebulan dua. Jadi korang kena teruskan pakai.


Soalan : Kulit saya kering/berminyak la pakai tabita ni. Kenapa ye?
Jawapan : Kulit kita ni berlainan jenis. Ada tahap yang bila liang pori kite terbukak, masa tu la minyak semua akan keluar. Dan kalau liang pori tertutup masa tu kulit kita akan sangat kering. Sebab tu pentingnya cara guna tabita dengan betul.


Soalan : Macam mana cara nak pakai tabita dengan betul?
Jawapan. 1. Cuci muka dengan sabun tabita. Bilas dengan air sampai bersih. Jangan kering/lap kan muka.
2. Titiskan 4 5 titis smooth lotion ke kapas, ratakan ke seluruh muka (muka dalam keadaan basah). Jangan sapu, tapi tepuk perlahan-lahan).
3. Dalam keadaan muka lembap, sapu/ratakan krim pagi/malam ke wajah.


Soalan : Nak pakai mekap boleh?
Jawapan : Tak boleh ye. 3 bulan tak boleh pakai mekap. Nak cantik kena la berkorban sikit. Kalau korang nak result yang kebabom. Sila jangan pakai mekap. lagi-lagi foudation/bedak. Lisptick dengan eye liner boleh la. Selepas 3 bulan, korang memang dah tak nak pakai mekap dah, sebab memang dan cantik gila kot kulit korang. Hahaha! Sapa yang nak pakai jugak tu, jangan la pelik kalau result dia tak sama macam orang lain. Orang lain pantang mekap, tu sebab la kulit dorang cantik. Gitu.



Oct 14, 2014

small birthday celebration at school

since abam dah reti menuntut nak potong kek kat school...
okla...
kite folo la kehendak dia...
big day dia kannn.
beli kek kat sds...
then gudis yg itu hari celebrate besday dedek pon banyak lagi..
mohla recycle saje kasik frens kat school nanti..
tak elok membazir...
membazir amalan syaitonnnn...

hihihihihi...

meh tengok ape yg teacher hadif sempat snap-snap kan itu hari..


besar dah anak bujang aku ni...
pon buat aku urut dada dengan perangai dia...


tu semua kengkawan hadif kat school...


nampak tak budak pompuan cina belah kiri..itu ah pau...yang hadif suke-kan sangat..
dan budak pompuan melayu dr kanan..dia dgn hadif aje melayu dlm kelas ni...

=)


amboiii abam..sukeee dia tu...


memang budak-budak kelas ni sporting kalu suruh bergambo...



selamat hari lahir anak...
nanti next year kite potong-potong kek lagi kat school okehh..
jangan noti-noti..
belajar pandai-pandai .
mama sayang awak okeh!




Oct 7, 2014

hadif 5 tahun sudah


dah 5 tahun dah abam...7 Oktober 2014
dah 5 tahun jugak Allah kasik aku pinjam amanan-Nya ini..
Syukur Alhamdulillah..

tade yang tak baek untuk anak anak...
semuanya maukan yang terbaek untuk mereka...
mcm tu jugak mama...

bile ingat ingatkan balik...
first time mama lahirkan awak...
terime hakikat kedatangan awak selepas kene belah...
memang sedeh...
apepon hadif....
mama sayang dan sayang pade awak..
tak kire apepon..
maafkan mama kerana banyak kekurangan mama...

hadif,
andai 1 hari nanti awak tau mama punye blog..
awak akan sampai ke tajuk ini...
dan ini wish mama untuk awak yg ke 5 tahun,,



whoaaaaa....besar dah iye...


"abam...

selamat hari jadi nak..

muge panjang umur awak..
bertambah tambah rezeki awak...
muge awak jadi anak yg soleh..
bergune dunia dan akhirat...
belajar rajin rajin untuk kehidupan dunia awak...
rajin-kan solat untuk bekalan akhirat awak...
rajin-kan mengaji untuk diri awak ter-elak dr perkara yg mungkar..
mama babah tade rete nak bagi kat awak...
cume ilmu yg tak seberapa yg mama & babah dapat bg kat awak...
dengan harapan awak akan ingat dan praktik-kan untuk teruskan kehidupan...
dunia & akhirat musti seiring....
muge awak berjaya dunia & akhirat..
mama.babah.adik.tok ma.tok ayah...dan semua orang sayang awak sangat sangat....
jgn noti noti ok....
noti sikit takpe...
love u son..."





ape pon..mama babah cube berikan yang terbaek untuk awak dan adik...
selamat hari jadi abam...

dr mama yg sayangkan anak anaknye...




Benefit - High Beam



Pernah dengar high beam?








memang sangat popular product ni 
HIGH BEAM ni dia macam highlight la..boleh buatkan muka nampak shinning shining gitu..
texture jenis cair and tak pekat sangat
so bila apply akan nampak natural glow gitu
selalunya apply dekat batang hidung..tulang kening and tulang pipi...
kepada yang suka ntural glow..boleh la try product ni..tak over ok shinning dia..
so jangan risau..

~CARA PAKAI~





 * TITIKKAN SEDIKIT HIGH BEAM DI BAHAGIAN HIDUNG, DAHI DAN DAHI SEBELUM MEMAKAI FOUNDATION UNTUK MEMBERI KESAN GLOW



* KEMUDIAN SAPU DAN RATAKAN SECARA MENAIK UNTUK KESAN YANG SUPERB



* LEPAS TU PAKAI FOUNDATION ATAU BEDAK MACAM BIASA



NAK CAMPURKAN HIGH BEAM + FOUNDATION PUN BOLEH
JOMMMM GRABBB !! MEMANG NAMPAK LEBIH GOJESS !!


dan ini review dr customer makhincik....


gojes kan???

meh sms.whatsapp.wechat
018 2777794

RM25 Only...




I WARN!!

i have no intention to show off or provoke anyone in any matter.
jika anda terase dgn ayat2 yg dikeluarkan, please feel free to leave frm here....
diz is our life/ my own blog....diingatkan
DO NOT
ever copycat the idea of my backdated articles/photos WITHOUT my permission please...
if u'r posting any backdated entry of mine on u'r latest post..please keep my link credited..
Just be nice...

Happy reading...!!